28. oktober 2012

Et sikkert tegn på efterår? Selvom der er meget, meget stille her på bloggen, så betyder det ikke, at jeg overhovedet ingen kreative sysler får lavet. Godt nok er syslerne ikke i overflod, men de eksisterer dog. Det går heller ikke altid så hurtigt fremad med færdiggørelsen af projekterne, som jeg kunne drømme om, men så længe jeg har gang i et projekt, er det også fint nok.

Efteråret har for alvor sat ind her, og det giver mig altid lyst til at trække i store vamsede sweatere og tykke uldne sokker. Og så er det jo en meget oplagt tid til at påbegynde en masse strikke- og hækleprojekter. Som (næsten) altid har jeg gang i hæklenålen. Et par projekter er under udførelse og jeg håber på snart at kunne vise dem frem. Her er et smugkig. Selvom projekterne måske ser meget ens ud grundet farverne, så er der tale om to meget forskellige projekter i helt forskelligt garn.

Stay tuned!

P.S.
Jeg har bemærket, at nye følgere er ankommet til min blog på det seneste. Jeg vil gerne ønske jer alle hjerteligt velkommen, og jeg håber, I vil kunne finde noget inspiration hos mig. Jeg skal nok forsøge at poste lidt oftere. Hvis I har noget at sige, så tøv endelig ikke med at kommentere her på bloggen eller send mig en e-mail.

Ydermere vil jeg gerne takke alle jer, der kom med råd og tips til, hvordan jeg kunne behandle mit pladsproblem ang. billeder på bloggen. Jeg har nu slettet adskillige gamle indlæg og komprimeret mine billeder. Forhåbentlig løber jeg ikke ind i problemet igen.

...

Even though, there is very, very quiet here on the blog it does not mean that I do not make any creative occupations. Well, not projects in abundance, but they do exist, though. It does not go as quickly as I could have hoped for, but as long as I am working on at least one project I am happy.

Autumn has really begun and it make me want to put on big thick, warm and cosy sweaters and thick woollen socks. And then it is the perfect time for starting up a bunch of knitting and crochet projects. As (almost) always I am working with my crochet hook. At the moment, I am working on some projects and I hope to be able to show them to you soon. Even though the projects may look very alike because of the colours then they are very different and in completely different types of yarn.

Stay tuned!

P.S. I have noticed that new follwers have joined my blog recently. I would like to wish you all welcome and I hope that you will find some inspiration here. I will try to post more often. If you have anything to say please do not hesitate to comment on my blog or e-mail me.20. oktober 2012

Kan nogen i Blogland hjælpe?

Som titlen antyder, har jeg brug for hjælp eller gode fif.

Jeg er løbet tør for lagerplads til mine billeder, og derfor kan jeg ikke længere uploade nye billeder til min blog. Det er ret trist, da en blog uden billeder for mit vedkommende ikke er så interessant.

I min søgen efter at rette op på dette problem har jeg læst mig frem til, at jeg kan købe mere lagerplads. Det koster så 2,49 $ per måned. Det er knap 15 kr. om måneden, hvilket måske ikke lyder af meget, men det bliver så knap 180 kr. om året i al den tid, man ønsker at være i stand til at uploade nye billeder til sin blog. Man skal nemlig betale beøbet hver eneste måned og ikke blot en enkelt gang, så det fungerer som et abonnement, og det er jeg ikke sikker på, at jeg har lyst til at betale.

Derfor:

Hvad har I andre gjort for at komme dette billedproblem til livs?
Er der nogen, der kender en gratis måde at bekæmpe det?
Hvis I kender nogen, der kender nogen, der kender en optimal løsning, så fortæl mig endelig om dem!

Håber meget, I kan hjælpe...
På forhånd tak.
1. oktober 2012

All About Alpacas
Selv om min tid med kreative udførelser er begrænset i disse dage, så forsøger jeg at lave et eller andet kreativt hver dag. Jeg er begyndt at tegne mere end førhen, fordi jeg har opdaget, at det har en beroligende og meditativ effekt på mig. Derfor er tegning noget, jeg forsøger at gøre mere i. 
I forbindelse med min store passion for at arbejde med garn har jeg kastet min kærlighed på alpakaen, som i sandhed er et interessant dyr.

Hvis du vil vide mere om alpakaen, kan du læse om den (på engelsk) her.

...

Even though, my time doing creative things is limited these days I try to make something creative every day. I have started drawing more than earlier on, because I have discovered that it has a calming and meditative effect on me. That is why I try to draw more often. As I have a great passion for working with yarn I have thrown my love on the alpaca. It is truly an interesting animal.

If you want to know more about the alpaca you can read about it her.

...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...